Cautare

62603 de rezultate pentru "carrefour sarbatoreste saptamana asiatica in magazinele din toata tara" (6.05 secunde)
Retailerul francez Carrefour, prezent si in Romania, a incheiat primul semestru cu pierderi de 11,4 milioane euro, fata de un profit net de 904 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut.
Nicolae Vacaroiu, presedinte al Senatului si fost presedinte interimar al Romaniei, a negat ieri orice implicare in scandalul de coruptie privind favorizarea deschiderii unui hipermarket Carrefour la Iasi.
In magazinele Carrefour oferta la tablete este foarte variata. Preturile variaza in functie de tableta pe care dorim sa o achizitionam. Iata ce puteti gasi in magazinele Carrefour: ... 24 luni Tableta Memopad Asus ME 173X - 799 RON In culorile:
Buticarii din jurul blocurilor si-au pierdut majoritatea clientilor, în favoarea supermarketurilor aflate la marginea orasului. Desi unele produse sunt mai ieftine în magazinele de cartier, cumparatorii nu se înghesuie.Comertul de la coltul strazii nu mai este o afacere înfloritoare, cum era în urma cu patru-cinci ani.
Dupa aderare, magazinele din aeroporturile internationale ar putea comercializa din nou marfuri in regim duty-free, dupa ce Guvernul a interzis acest tip de comert in aeroporturi in 2002, potrivit unui proiect de lege elaborat de Ministerul Finantelor Publice (MFP).
mariustuca.ro / O planta carnivora, solutia de a scapa de viespea asiatica ! ... Magda Marincovici) Viespea asiatica isi mareste teritoriul si reprezinta azi o adevarata amenintare. ... Dar iata ca, din fericire, exista o planta carnivora, descoperita recent in Gradina botanica din Nantes, care permite eradicarea viespii asiatice.
Vanzarile de racoritoare vor creste in aceasta vara cu peste 30% in marile magazine comerciale, in special din cauza caniculei, dar si a diversificarii sortimentelor de bauturi de pe piata.
- Brandul MOA e pe piata romaneasca din 2007! In Carrefour Orhideea s-a deschis primul magazin MOA. ... - Magazinele MOA din Piata Romana, Afi Palace Cotroceni si Sun Plaza sunt amenajate dupa noul concept, iar restul magazinelor se vor face treptat.
Un angajat Carrefour are un salariu mediu brut de 2.245 de lei, cu 3% mai mare decat in 2008, fiind cel mai mare salariu mediu oferit de un retailer mare, scrie ZF.ro.
Craiovenii s-au inarmat ieri cu portofele si au dat buzna in magazinele care au anuntat ieftiniri serioase. Totusi, magazinele anunta in continuare reduceri si nu solduri.
Mecanismul proiectului pilot "Cel mai mic pret garantat", lansat in aceasta toamna in toate magazinele Deichmann din Romania este simplu:
Carrefour Romania a deschis un nou hipermarket in Bucuresti, in parcul comercial Vulcan Value Centre din cartierul Rahova, inaugurand astfel al 9-lea magazin din Capitala si al 26-lea la nivel national. ... Carrefour Vulcan are 320 de angajati si va comercializa aproximativ 50.000 de produse.
La Hotelul "Royal" din Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa organizata de Grupul Metro cu prilejul implinirii unui deceniu de la deschiderea in anul 1996 la Otopeni a primului magazin Metro din Romania - moment ce a marcat debutul prezentei in Romania al unuia dintre liderii mondiali ai lanturilor de centre comerciale destinate atat clientilor profesionisti, cat si cumparatorilor finali.
Carrefour Romania organizeaza vineri, 18 decembrie 2015, la ora 11.00, la zona de food court din cadrul Mega Mall, Blvd Pierre de Coubertin nr 3-5, o intalnire informala, dar foarte speciala.
Francezii de la Carrefour au inaugurat recent un hypermarket de 8.400 mp in Chitila, in gigantul de retail Colosseum, fiind a doua ancora a proiectului, dupa ce retailerul DIY Leroy Merlin a deschis un magazin de 16.500 mp acum mai putin de o luna.
Cum sa castigi unul din cele peste 260.000 de premii in 3 pasi simpli: Cauti stickerul aniversar Carrefour. Prin magazine, prin cataloage, in ziare, pe Internet - http://bit.ly/1whDn9x. ... Vii la Carrefour si faci cumparaturi de minimum 50 de lei.
Orar Magazine Sarbatori 2015 Magazine Standard / City Program Craciun 19-23 decembrie pana la ora 24 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie pana la ora 24 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine LOCO Program Craciun 21-23 decembrie - 24 decembrie - pana la ora 18 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 28-30 decembrie pana la ora 22 31 decembrie - pana la ora 18 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine NON STOP Program Craciun 19-23 decembrie program NON STOP 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie program NON STOP 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine din Centre Comerciale 2.
Ca de fiecare data in ultimii ani, Google celebreza ZIUA COPILULUI 2016 cu un logo special. Ziua copilului (numita si Ziua internationala a copilului) este in multe tari o sarbatoare pentru copii. Ea se sarbatoreste la date diferite in tari diferite.
Enational:GOOGLE sarbatoreste 15 ani de existenta printr-un DOODLE special! ... Google sarbatoreste vineri, 27 septembrie, 15 ani de existenta printr-un Doodle foarte special. ... Google a pregatit un Doodle prin care utilizatorii pot obtine dulciuri virtuale lovind intr-o "pinata" mexicana in forma de stea.
Mare parte din retailerii prezenti pe piata locala de abia incep sa socializeze cu clientii in retelele specializate.
google-analytics.com